Skilte, skilte, skilte og alt det andet...

Vi er din partner når du vil have leveret varen til tiden og i top kvalitet. Vi laver alt fra små tryksager til 3-dimensionelle udskårne facadeskilte.

Alt kan lade sig gøre her.

 

Vi sætter kundernes ønsker øverst, og levere altid vores produkter i højeste kvalitet, til konkurrencedygtige priser, derfor går vi gerne lidt længere for din tilfredshed.

 

Vi tilbyder hele pakken, så du kun behøver at henvende dig ét sted, alt fra tryksager, bilreklamer, facadeskilte, logo design, flag og meget mere. Se alle vores ydelser/produkter - Klik her.

 

Vi består af et ungt kreativt team der skaber visuelle identiteter og grafisk design til virksomheder i alle størrelser. Kernen i vores forretning er at skabe sammenhæng i virksomheders udtryk gennem design. Udgangspunktet er meget enkelt: Din gode idé!

 

Nyheder

Både seriøse og sjove, slår vi op på Facebook. Følg med. Følg os.

 

 

 

Vi støtter lokalsamfundet

Vi har igennem årene støttet en række organisationer. Læs mere.

 

Hvem er vi?

Læs mere om os og hvad vores kunder siger om os. Klik her.

 

 

 

Kontakt

Har du brug for hjælp til din næste opgave? Vi står klar til at hjælpe.

Kunderne siger:

"Da jeg skulle starte Nordic Wood Design skulle jeg bruge nogen, der kunne tænke ud af boksen. Jeg havde nogle idéer, som jeg var i tvivl om kunne føres ud i praksis. Men efter det første møde med Kristian og Lasse, var jeg sikker på at vi nok skulle finde en løsning."

Martin Stahl Skovsende, Nordic Wood Design.

Kunderne siger:

"Vores samarbejde har været en super god proces, fin dialog, hurtig respons og opfølgning. Et samarbejde, som har udviklet sig til det perfekte udtryk for min virksomhed."

Marian Hjermitslev, UNOkaffebar.

Kunderne siger:

"Vi har været meget tilfredse med det arbejde som Egotag udførte. Vi kan varmt anbefale Egotag til andre, firmaet er meget professionel og kreativt."

Phuong Thai Hoang, Mongolian Barbecue.

Kunderne siger:

"Egotag er en seriøs og professionel leverandør på de mange opgaver, som vi har skulle bruge dem til. Det har været på både de store løsninger, hvor vi også skulle bruge kreative indspark, til print af mindre opgaver."

Lars V. Andersen, Lite.

Kunderne siger:

"Vi valgte Egotag til at lave udsmykningen i vores nye vinbutik – og har været meget tilfredse med samarbejdet. De har arbejdet seriøst, været nytænkende samtidig med, at de har lyttet til vores tanker og ønsker. Derudover har de i hele processen været hurtige og effektive."

Mads Jensen, SuperVin

Kunderne siger:

"Da vi skulle starte vores begravelsesforretning op, skulle der jo laves logo og en del andre ting. Vi henvendte os et par steder og det ene sted var hos Egotag. Der blev vi taget godt imod. Samtlige varer vi har bestilt, har helt klart levet op til vores forventninger."

Dorthe Houen og Marie Hyldgaard, Houen & Hyldgaard.

Kunderne siger:

"Efter 4 års positivt samarbejde betragter jeg Egotag som en seriøs og professionel virksomhed, der går ind til opgaven med 100 procent fokus på kundens idéer og ønsker."

Lars Gregersen, Laitec.