Klistermæker & Labels, bliv set overalt!

Klistermærker, labels og stickers er en god måde at få dit budskab bredt ud, og er desuden et meget fleksibelt reklamelement da det kan anvendes på mange overflader og er økonomisk overskueligt.

Fordele ved labels & klistermærker

Labels / Klistermærker kan være et god idé når du feks. har monteret en varmepumpe, elinstallation, overvågning, alarmer og lign. Påsæt en label på den installerede genstand, med dit logo, tlf nr, hjemmeside osv. Så ved brugeren altid ved hvem de skal kontakte hvis de ønsker assistance eller at tilkøbe yderligere til installationen. 

Skal dine klistermærker / labels bruges udendørs, eller bliver de udsat for hård slidtage? Vi laminere klistermærkerne og labels så de kan holde i solens UV stråler, uden at falme i samme grad som ulamineret, og samtidig tåle en god mængde slidtage.

Labels benyttes også til at markere sine egne materialer.
Er du feks. en håndværker med meget, kostbart værktøj, og vil du gerne sørge for at du ved hvad der er dit når du er ude på byggepladsen, med de andre håndværkere? 
Få lavet labels med dit logo, tlf nr, cvr nr. osv. som du kan påsætte alt dit værktøj. Værktøjslabels laver vi på en høj kvalitets PVC folie med en meget kraftig klæbeevne derved er de meget svære at hive/slide af. Så er du sikker på at få det rigtige værktøj med hjem, hver gang!

Vi printer, designer og konturskærer klistermærker, labels og stickers nøjagtigt til dine behov og dine ønsker. Vi giver dig mulighed for stor fleksibilitet da vi producere alle oplæg, fra de helt små til de helt store. 

Kontakt Egotag idag for et uforpligtende tilbud på et unikke klistermærker, labels eller stickers, på tlf. 71 995 775 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Combikøl labels
Egotag labels dome
Egotag labels dome 2
Ejner hessel labels
Håndværkeren vendsyssel labels
Salomonsen electric labels
Secure home labels
Urbans vent-teknik labels