UNOkaffebar

En drøm gik i opfyldelse, da Marian slog dørene op til sin kaffebar i hjertet af Hjørring. Vi var med fra starten og omsatte hendes idé til virkelighed.

Udvalgte emner vi har lavet for UNOkaffebar

Udfræset bogstaver til facaden

Facade

Marian ønskede synlighed i gadebilledet, og dette må man sige at udfræset bogstaver kan give. Især når de parres med et elegant logo, som afspejler kvalitet og elegance, som UNOkaffebars logo gør.
Synlighed i øjenhøjde

Facade folie

For at skabe optimal synlighed i gadebilledet, har vi ligeledes valgt at gøre logoet synlig i øjenhøjde, ved at montere folie på UNOkaffebars facadevinduer ud mod gågaden.

Folie på facadevinduer kan være meget effektivt til at promovere sine produkter eller brand.
Tryksager

kontorlinje

Marian havde naturligvis også brug for visitkort, poser, kuverter, brevpapir osv. Dette er vi også behjælpelige med. Vi har interne grafikere til at tage sig af disse opgaver, som sørger for at du som virksomhed holder den røde tråd igennem hele identiteten.
Grafisk udarbejdelse

Logo

Vi laver også layout og grafik, i samarbejde med Marian har vi udarbejdet et logo til hendes nye kaffebar, som afspejler hendes ønsker samt elegance og kvalitet.

Logoet er det man husker en virksomhed for. Det er derfor vigtigt, at det naturligvis afspejler virksomhedens værdier og kvaliteter.
Dekoration af en Piaggio Ape 50

"Kaffebønnen"

Marian fra UNOkaffebar havde brug for et køretøj, som hun kunne have med, når hun skulle ud til arrangementer. 

Her kom "kaffebønnen" ind, som er en Piaggio Ape 50 med logoer og grafiske elementer, som afspejler kaffebaren.