Mongolian Barbeque

Mongolian Barbecue ville i forbindelse med flytningen af deres restaurant til den nye rådhusbygning, opdatere deres grafiske profil, så den kom til at afspejle deres nye stilrene look.

Udvalgte emner vi har lavet for Mongolian Barbeque

Udfræset bogstaver med bagbelysning

Facadeskilt

Har man en eksklusiv restaurant i hjertet af Hjørring så er facadebogstaver den ideelle løsning for at promovere sin restaurant.

Mongolian Barbeque har fået udskåret facadebogstaver med spartlet og malet kanter samt en bagbelysning som for skiltet til at træde frem i mørket.
Eksklusiv fortælling

Elegant historie

Mongolian Barbeque ønskede at deres historie fremstod i selve restauranten, men det skulle gøres eksklusivt og i tråd med deres stil. 

Dette havde vi naturligvis også en idé til, vi løste opgaven med at finde et elegant spejl med guldramme, og skrive historien med en guldfolie monteres direkte på spejlet.
Elegant afdækning

Afdækning

Afdækning af køkken/opvask blev udført ved at pakke vinduerne ind i hvid folie med logo, dette afdækker ikke kun for køkkenet. Men giver også en god synlighed udadtil for de forbipasserende på gaden.
Tryksager

Indbydende visitkort

Visitkortene finder man stående i restauranten, så man altid har mulighed for at finde frem til åbningstider og telefon nummer på den eksklusive restaurant som ligger i hjertet af Hjørring.