Egotag er dit personlige

Skiltefirma

Hvem er Egotag?

Egotag består af et alsidigt team. Tempoet er højt og humor pryder vores hverdag. Det samme gør vores passion for branchen og ambitionen om at være de bedste.
Vi består af et kreativt team, der skaber visuelle identiteter og grafisk design til virksomheder i alle størrelser. Kernen i vores forretning er at skabe sammenhæng i virksomheders udtryk gennem design. Udgangspunktet er meget enkelt: Din gode idé!

Vi er vilde med, at udfordre os selv og vores kunder for at finde frem til de bedste løsninger, der skaber synlighed og merværdi. Vi løser opgaver i alle størrelser, hvor vi gerne tager ansvar for hele processen - fra idé til færdigt resultat.

Vi har en holding til kvalitet

Vi var blandt de første i nordjylland til at få 3M™ MSC™ certificering.
3M™ MCS™ Garanti er den første og stadig den stærkeste garanti inden for industrien – den giver ro i sindet hos de brugere, som kræver optimal præstation af dekorationen i dens levetid.

Det siger kunderne om os..

 • Uno Kaffebar

  "Hvordan får man en helt bestemt stemning og udtryk ind i sit logo og skilte/reklamemateriale? Samtidig gør det enkelt og alt sigende? Det er jo ret indlysende og billederne på hjemmesiden taler vist meget godt for sig selv.
  Vores samarbejde har været en super god proces, fin dialog, hurtig respons og opfølgning. Et samarbejde, som har udviklet sig til det perfekte udtryk for min virksomhed. Den stemning og atmosfære, som jeg fra start af søgte med indretning og materialevalg, har Egotag komplementeret med unikt finish. Den kreative side, som at tænke lidt skævt og ud af boksen, har været alt afgørende for dét UNOkaffebar skal repræsentere gennem sit logo og skilte/reklamemateriale, både internt og eksternt.

  Nemlig kvalitet, behagelig atmosfære, og med et gennemført professionelt udtryk, på alle områder.
  Helt enkel – top klasse!
  Jeg er mega stolt af det Egotag har lavet til og for UNOkaffebar, og der skal ikke ændres et komma. Men det kunne nu godt tænkes, at vi finder på noget nyt og spændende hen ad vejen."
  - Marian Hjermitslev, indehaver, UNOkaffebar.
 • Nordic Wood Design

  "Da jeg skulle starte Nordic Wood Design skulle jeg bruge nogen, der kunne tænke ud af boksen. Jeg havde nogle idéer, som jeg var i tvivl om kunne føres ud i praksis. Men efter det første møde med Kristian og Lasse, var jeg sikker på at vi nok skulle finde en løsning.
  Lasse designede et logo, der havde alle elementerne jeg ønskede. Og derefter blev det implementeret på flyers og visitkort, samt brændestempel. Samtidig var der rigtig god rådgivning om farver og tekstsammensætning.

  Som processen skred frem og de små detaljer blev rettet til, var jeg overbevist om at Egotag var det helt rigtige valg. Hurtig behandlingstid og virkelig flotte produkter. Alt fra visitkort til brændestemplet er nøjagtig som jeg havde håbet på. Og da layoutet var på plads blev der lavet skilte og tekstiltryk.
  Og jeg er sikker på at når kommer nye udfordringer, er Egotag klar med løsningerne.

  Kan varmt anbefale Egotag til alle der skal have lavet grafisk layout og skiltetryk m.m."
  - Martin Stahl Skovsende, Nordic Wood Design.
 • Houen & Hyldgaard

  “Da vi skulle starte vores begravelsesforretning op, skulle der jo laves logo og en del andre ting. Vi henvendte os et par steder og det ene sted var hos Egotag. Der blev vi taget godt imod. Vi følte de havde alt den tid til os, som vi havde brug for. Siden er det blevet til både stort navn på facaden, kuverter, bilreklame, stempel og flere andre ting og hver gang er vi blevet mødt med stor venlighed og kvalitetsprodukter. Samtlige varer vi har bestilt, har helt klart levet op til vores forventninger... Så vi vil gerne anbefale andre at bruge Egotag.”
  - Dorthe Houen og Marie Hyldgaard, indehavere, Houen & Hyldgaard Begravelsesforretning.
 • Mongolian barbecue

  "Vi har været meget tilfredse med det arbejde som Egotag udførte. Vi kan varmt anbefale Egotag til andre, firmaet er meget professionel og kreativt. Under hele processen har samarbejdet været godt og servicen var på et meget højt plan. Vi vil helt sikkert bruge Egotag igen."
  - Phuong Thai Hoang, indehaver, Mongolian Barbecue.
 • Lite Nørresundby

  "Egotag er en seriøs og professionel leverandør på de mange opgaver, som vi har skulle bruge dem til. Det har været på både de store løsninger, hvor vi også skulle bruge kreative indspark, til print af mindre opgaver.
  Det er vigtig for os, at have en leverandør, der hurtig kan leverer. Der har det været et fantastisk samarbejde med Egotag. De har meget hurtigt svaret på vores spørgsmål, leveret grafisk materiale til godkendelse for kort efter, at kunne sende færdigt tryk materiale.
  Derudover er de yderst konkurrencedygtige på prisen. Det sammenholdt med en pålidelig leverandør har gjort, at vi har under hele processen i opbygningen af LITE A/S, valgt at samarbejde med Egotag! Og gør det forsat…"
  - Lars V. Andersen, administrende direktør, Lite.
 • Laitec Aabybro

  "Jeg har siden opstarten af egen virksomhed brugt Egotag, når det har drejet sig om skilte, reklamer og tryksager. For nyligt har vi lavet en omstrukturering i virksomheden, denne omstrukturering gjorde også at der skulle laves nyt reklame materiale, hvilket naturligvis også blev udarbejdet af Egotag. Efter et kort møde fangede Egotag vores ideer og ønsker og udarbejdede et yderst tilfredsstillede stykke reklame arbejde.

  Efter 4 års positivt samarbejde betragter jeg Egotag som en seriøs og professionel virksomhed, der går indtil opgaven med 100 procent fokus på kundens ideer og ønsker.

  Kort sagt er Egotag er virksomhed der levere varen, til rette tid og ikke mindst rette pris."
  - Lars Gregersen, indehaver, Laitec.
 • SuperVin Hjørring

  "Vi valgte Egotag til at lave udsmykningen i vores nye vinbutik – og har været meget tilfredse med samarbejdet. De har arbejdet seriøst, været nytænkende samtidig med, at de har lyttet til vores tanker og ønsker. Derudover har de i hele processen været hurtige og effektive."
  - Mads Jensen, ejer, SuperVin.